Subsidie Vouchers poptalent Drenthe


De provincie Drenthe wil talentontwikkeling in de Drentse popcultuur aanmoedigen. Daarom is er de subsidie vouchers poptalent Drenthe. Met deze subsidieregeling richten we ons op de Drentse jeugd van 12 tot 27 jaar oud. De regeling is een onderdeel van het meerjarentraject Aanpak Popcultuur Drenthe 2018-2021.

Voor wie

De subsidie is bedoeld voor Drents poptalent tussen de 12 en 27 jaar oud. Met de subsidie kun je je laten zien en ontwikkelen als popact.

De subsidie

De subsidie (ook wel voucherregeling genoemd) is een financiële ondersteuning van € 500,-. Hiermee kun je hulp inhuren van een coach of professional. Bijvoorbeeld voor het maken van een clip of het organiseren van een fotoshoot. Met als uiteindelijke doel: het organiseren van een optreden op een (professioneel) poppodium.

Voorwaarden

De voorwaarden voor het kunnen aanvragen van de subsidie zijn:

  • een schriftelijke bevestiging van het optreden bij het (professionele) poppodium;
  • een projectplan en een begroting met offertes van de professional(s);
  • een schatting van de projectkosten en projectinkomsten.

Daarnaast moet je kunnen bewijzen dat je bovenstaande hebt besproken met een poporganisatie. Deze organisatie moet verbonden zijn aan Poppunt Drenthe*.

Voor het cultureel seizoen 2019-2020 kun je de subsidie aanvragen van 1 september 2019 tot en met 31 augustus 2020. Per cultureel seizoen mag de aanvrager twee keer een aanvraag doen. Het moet dan wel gaan om twee verschillende optredens.

Subsidie product

Status:
Gesloten
Ingangsdatum subsidie:
Einddatum subsidie:

De subsidie bedraagt € 500,- Een popact kan per cultureel seizoen maximaal twee keer een subsidie ontvangen. Daarbij moet het gaan om verschillende optredens.

Poppunt Drenthe

Poppunt Drenthe is de provinciale popkoepel. Deelnemers zijn:

Stichting PopmixArt Assen

Provincie Drenthe

Bezoekadres

Westerbrink 1
9405 BJ Assen

Postadres

Postbus 122
9400 AC Assen
post@drenthe.nl
Telefoon (0592) 36 55 55

Meer informatie over digitaal ondertekenen