Genomineerden DOVHJ

Gepubliceerd op 8 mei 2024

Elk jaar biedt de Stichting Drentse Onderneming van het Jaar een podium aan Drentse bedrijven door de prijs "Drentse Onderneming van het Jaar" uit te reiken. De jury selecteert de genomineerden op basis van criteria zoals innovatiekracht, duurzaamheid, financiële balans en goed ondernemerschap. Dit jaar heeft de gerenommeerde jury weer een top 10 van de meest inspirerende, verbindende en stimulerende bedrijven uit meer dan 100 aanmeldingen gekozen.

De genomineerden van dit jaar, in willekeurige volgorde, zijn: Betech uit Hoogeveen; Buursema Bouwbedrijf uit Erm, BPZ uit Assen; Chocoladebezorgd B.V. uit Hoogeveen; LBS Conveyor Belts uit Emmen; Paviljoen Nijstad uit Hoogeveen; Spark Holland B.V. uit Emmen; Stevast Techniek B.V. uit Beilen; Kip Caravans uit Hoogeveen en GMU uit Meppel.

Deze bedrijven strijden om de felbegeerde titel Drentse Onderneming van het Jaar 2024.

Voorzitter van de jury, Ludo Mennes, is ook dit jaar weer enthousiast over het prachtige aanbod van bedrijven in Drenthe: “Als jury hebben we ook dit jaar weer een zorgvuldige afweging gemaakt van de kandidaten en wij zijn zeer tevreden over de uitkomsten. Een prachtige lijst van bedrijven die stuk voor stuk kans maken op de prestigieuze titel”, aldus Mennes.

De genomineerden bereiden zich nu voor op de nominatiebijeenkomst die plaatsvindt op 11 juli 2024 in Theater Hofpoort in Coevorden. Hier krijgen zij de kans om zichzelf te presenteren en te bewijzen waarom juist zij de titel verdienen. Aan het einde van deze avond maken we bekend welke drie bedrijven doorgaan naar de finale op 14 november in Theater De Tamboer in Hoogeveen.

“Het is geweldig om weer een podium te bieden aan een nieuwe groep succesvolle en vernieuwende Drentse ondernemingen. Zij verdienen het om in de spotlight te staan en zijn een flinke stimulans voor ondernemend Drenthe. Elk jaar groeit het netwerk rondom deze bijzondere prijs en zien we de kansen groeien voor de Drentse economie en ver daarbuiten. Ook 2024 zal in dat opzicht weer een unieke editie worden”, aldus de voorzitter Martin Schoonheim.

Voor meer informatie over de verkiezing, kunt u terecht op de website van de Stichting Drentse Onderneming van het Jaar www.drentseondernemingvanhetjaar.nl.