InterStage is dé Drentse Onderneming van het Jaar 2022


InterStage is gekozen tot Drentse Onderneming van het Jaar 2022. Dat is 6 oktober 2022 bekendgemaakt tijdens de finaleavond in het ATLAS theater in Emmen. In de finale versloeg InterStage de andere finalisten M&G Group B.V. en Sportconfex beiden uit Assen.

Uit een selectie van ruim 100 bedrijven, werden er 8 door de jury genomineerd. 3 bedrijven bereikten uiteindelijk de finale. Er is één bedrijf dat zich vanaf nu onderneming van het jaar 2022 mag noemen en dat is InterStage uit Meppel vertelt juryvoorzitter Ludo Mennes.

“De grondhouding van het bedrijf is vanuit vertrouwen gericht op lange termijn relaties met partijen, waarmee echt wordt samengewerkt. Met een enorme veerkracht en een personeelsbeleid waarin de zorg voor de medewerkers zichtbaar is. Het bedrijf is innovatief en onderscheidt zich ten opzichte van de concurrentie. Ondanks het feit dat het bedrijf nationaal en internationaal actief is, verloochent het haar Drentse roots niet.”

Gedeputeerde Henk Brink: “De winnaar van vanavond, InterStage B.V, is een prachtig bedrijf. De meerwaarde voor de Drentse maatschappij en economie en hun blik op de toekomst maakt het een terechte winnaar. Ik zie ze ook als ambassadeur van onze provincie, waar steeds meer bedrijven elkaar actief opzoeken, initiatieven nemen en samenwerken aan een krachtig, toekomstgericht en duurzaam Drenthe. Ik ben daar heel trots op!”

InterStage B.V.

InterStage investeert in lange termijnrelaties. Projecten worden niet gezien als eenmalig, maar als onderdeel van de relatie.

De jury is zeer onder de indruk van de activiteiten van het bedrijf en de projecten die in de loop der jaren zijn gerealiseerd in zowel binnen- als buitenland. Spraakmakende nationale en internationale projecten als grote dance festivals, de Zwarte Cross, de Vrienden van Amstel en meerdere Eurovisie songfestivals waar o.a. de constructies van de podia en de inrichting van de grote zalen zijn gerealiseerd door het team van InterStage. Dit alles onder de bezielende leiding van de directeur Gino Spijkerman.

In zijn reactie zegt Gino: “supertof voor iedereen bij en om ons heen. De absolute bevestiging dat we de juiste keuzes hebben gemaakt in de moeilijkste tijd van ons bestaan”.

Opvolger van Fuhler Loon en Verhuur

InterStage volgt Fuhler Loon en Verhuur BV uit Emmen op als Drentse Onderneming van het Jaar. Eerder wonnen Miron Violetglass uit Hoogeveen, Avitec uit Nieuw Buinen, Vepa uit Hoogeveen, Resato uit Assen en De Groot Installatiegroep uit Emmen.

Over de Prijs Drentse Onderneming van het Jaar

De Stichting “Drentse Onderneming van het Jaar” reikt jaarlijks haar Prijs uit aan een succesvolle onderneming die staat voor goed en vernieuwend ondernemerschap en een waardevolle bijdrage levert aan de economie en werkgelegenheid in Drenthe. Belangrijke criteria om in aanmerking te komen voor de Drentse Onderneming van het Jaar zijn een duidelijke visie en strategie, financieel gezond, innovatief en het voeren van een maatschappelijk en duurzaam beleid. De Prijs is een waardering voor alle betrokkenen van de onderneming; Medewerkers, klanten, leveranciers en directie.

Winnaar 1ste Student Business Award is Boaz Walma

Tijdens de finale avond van de Drentse Onderneming van het Jaar heeft ook de eerste editie van de Student Business Award plaatsgevonden. Boaz Walma uit Eelderwolde, MBO student Alfa College heeft met zijn onderneming Looxmedia.nl, creatieve filmmaker, de eerste editie gewonnen van deze Award. En heeft hiermee 10.000 euro gewonnen om te investeren in zijn startup. Het doel is jonge ondernemende studenten te helpen en te stimuleren in de opstart van hun onderneming.