Bekendmakingen

De provincie Drenthe publiceert wekelijks korte bekendmakingen in een aantal huis-aan-huisbladen, waaronder de Zuidoosthoeker, het Roder Journaal, Kanaalstreek/Ter Apeler, Zuidwest-Drenthe Combinatie en Het Gezinsblad.

Op deze website vindt u de officiële teksten met eventuele stukken.

Reageren

In elke bekendmaking staat vermeld of u een bezwaar of zienswijze kunt indienen of een beroep kunt instellen.

Archief

Op zoek naar oudere kennisgevingen en bekendmakingen? Zoek dan in ons webarchief.

Over uw buurt

Over-uw-buurt

Je ontvangt informatie over besluiten die direct invloed hebben op de omgeving, zoals vergunningen, plannen en plaatselijke regelgeving. Via de app op smartphone of tablet of rechtstreeks via de mail. Je kunt zelf instellen welke  berichten je wilt ontvangen. Informatie van gemeente, provincie en waterschap komt via ‘Over uw buurt’ op één plek samen. Hierdoor ben je constant slechts één klik verwijderd van de meest recente berichten over de ontwikkelingen in de  buurt of wijk. Met ‘Over uw buurt blijft u snel en eenvoudig op de hoogte.