Toolkit ondernemers

Ondernemers en gastheren van onze regio

Ondernemers zijn de gastheren en -vrouwen van onze regio. Wij willen graag ondersteuning bieden bij het vervaardigen van materialen om onze regio te promoten.

vlaggenVlaggen en banieren

Gastheerbedrijven ontvangen na afronding van de cursus een gratis vlag van het Nationaal Park. Deze vlaggen hebben niet het eeuwig leven. Een kapotte vlag is geen visitekaartje. Je kunt nieuwe vlaggen bestellen bij het secretariaat tegen een vergoeding. De prijzen zijn als volgt:

  • Baniervlag (rechtstaand, mast 6 meter met dwarsstok) afmeting 300 cm hoog, 100 cm breed € 45,-
  • Vlag klein (vlaggenstok uit de gevel) afmeting 150 x 100 cm € 35,-
  • Vlag middel (mast 4-6 meter) afmeting 225 x 150 cm € 45,-
  • Vlag groot (mast meer dan 6 meter) 300 x 200 cm € 75,-

Vermeld bij bestelling het aantal, formaat en de naam van het gebied.

Promotiefoto's Regionaal Landschap

Ondernemers en vereniging mogen voor de promotie van de regio deze foto's rechtenvrij gebruiken voor communicatie-uitingen. Wel vragen wij bronvermelding te noemen zoals genoemd rechtsonder in de foto. Het is verboden de foto's door te verkopen aan derden, of te gebruiken voor doeleinden die strijdig zijn met de doelen van de regiopromotie en/of het Nationaal Park.

Wil je de foto's ontvangen, gebruik dan het reactieformulier om foto's te ontvangen.

0J7A4547

Materialen Dwingelderveld

Hier vind je downloads voor materialen die voor gasten interessant zijn. De materialen zijn ook in geprinte vorm op te halen in het bezoekerscentrum

Bestanden om zelf te printen

Materialen zijn geschikt om zelf te printen of te verwerken in (eigen) drukwerk. Gastheren mogen de bestanden vrij van rechten gebruiken in hun eigen communicatie. Teksten, foto's en logo's mogen zonder toestemming van het secretariaat Nationaal Park niet "bewerkt" worden. Indien van toepassing wordt bij bronvermelding als auteur/ rechthebbende genoemd "Nationaal Park Dwingelderveld". Zie document (pdf, 76 kB).

Bestanden om zelf te printen

Onderstaande materialen zijn geschikt om zelf te printen of te verwerken in (eigen) drukwerk. Gastheren mogen de bestanden vrij van rechten gebruiken in hun eigen communicatie. Teksten, foto's en logo's mogen zonder toestemming van het secretariaat Nationaal Park niet "bewerkt" worden. Indien van toepassing wordt bij bronvermelding als auteur/ rechthebbende genoemd "Nationaal Park Drents-Friese Wold". Zie document (pdf, 68 kB)

Materialen Holtingerveld

Hier vind je downloads voor materialen.

Holtingerveld in een oogopslag Nederland (pdf, 1.2 MB) Engels (pdf, 2.4 MB) Duits (pdf, 2 MB)

Bestanden om zelf te printen

Onderstaande materialen zijn geschikt om zelf te printen of te verwerken in (eigen) drukwerk. Gastheren mogen de bestanden vrij van rechten gebruiken in hun eigen communicatie. Teksten, foto's en logo's mogen zonder toestemming van het secretariaat Nationaal Park niet "bewerkt" worden. Indien van toepassing wordt bij bronvermelding als auteur/ rechthebbende genoemd "provincie Drenthe".