Uitleg en instructie


Hoe werkt deze website?

Op deze website vindt u informatie over de provinciale kernkwaliteiten in de verschillende gebieden van Drenthe. In het deel "Gebiedsinformatie" treft u deze aan. Daarnaast kunt u tevens het van toepassing zijnde beleid op deze gebieden op deze website vinden. Het beleid kunt u vinden onder "Beleid". Alle informatie is ook benaderbaar via de kaarten. Om deze kaarten te kunnen bekijken dient u wel pop-ups toe te staan en de cookies te accepteren.

Kaarten

In de basis zijn er twee typen kaarten beschikbaar binnen de site. De ene gaat uit van de informatievraag van de bezoeker/gebruiker en heeft als grondlaag een landschappenkaart. Deze kaart wordt gebruikt in het deel "Gebiedsinformatie".

De andere kaart is beschikbaar om de provinciale kernkwaliteiten en beleid te kunnen opvragen. Hierbij moet duidelijk vermeld worden dat de plekken op deze kaart die niet ingevuld zijn vallen onder gemeentelijke verantwoordelijkheid en dus betekent een lege/witte plek niet dat er geen kernkwaliteit of beleid is voor die plek.

Links en instructiefilm

In de rechterkolom treft u links aan van nuttige websites en documenten. Hieronder treft u een instuctiefilm over hoe deze website is opgebouwd en hoe u de gewenste informatie kunt vinden.

Kernkwaliteiten

Vragen?

Heeft u vragen over deze website of over de kernkwaliteiten? Neem dan contact met ons op.