Openstellingskalender subsidieregelingen GLB

Gepubliceerd op 4 juli 2024

De Regieorganisatie GLB heeft een openstellingskalender gepubliceerd. In deze openstellingskalender is te zien welke subsidiemogelijkheden er zijn en wanneer het mogelijk is om een aanvraag in te dienen. Omdat de mogelijkheden niet in elk gebied gelijk zijn, zijn ook de gebieden opgenomen in de openstellingskalender.

De subsidies van het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) zijn gericht op boeren die stappen naar toekomstbestendige landbouw willen maken. Omdat de data waarop subsidieregelingen open gaan nog wel eens kunnen wijzigen, is het goed om de websites van RVO, provincies, Stimulus of SNN bij te houden.

Maar dat bijhouden lukt lang niet iedereen. En de openstelling van diverse subsidieregelingen is soms al lang van tevoren gepland. Met deze website wil de Regieorganisatie GLB meer duidelijkheid scheppen over de planning van subsidies.

Kijk voor meer informatie op de website van het Netwerk Platteland, het nieuwsbericht over de GLB openstellingskalender en de openstellingskalender.