Willie Bonnen


Mijn naam is Willie Bonnen. Ik woon in Kerkenveld en run daar  samen met mijn man en 3 zonen in de leeftijd van 13,16 en 17 jaar een melkveebedrijf met 155 koeien.
Zelf ben ik ook opgegroeid op een melkveebedrijf en heb de middelbare en hogere agrarische school afgerond. Tot de kinderen werden geboren heb ik altijd een baan buitenshuis gehad. Eerst als instructeur aan de praktijkschool en daarna als adviseur bij DLV.  Interessant werk!

Je zit met  melkveehouders te sparren over bedrijfsoptimalisatie  en de nieuwste ontwikkelingen. Dat miste ik wel nadat ik gestopt was met werken buitenshuis. Daarom lijkt mij gebiedscontactpersoon voor Duurzaam Boeren Drenthe een mooie passende functie.

'Samen als sector weer een stap vooruit'

Het mooie van de regeling Duurzaam Boeren Drenthe vind ik dat de inspanningen die je levert op het gebied van duurzaamheid ook gewaardeerd worden met een beloning. Je hebt daarbij de kans om kennis op te doen van specialisten maar ook van je collega veehouders. Deze kennis hebben we hard nodig om met elkaar als sector weer een stap vooruit te komen!


Telefoonnummer: 06 30391816