Proclaimer


Dit is de officiële website van provincie Drenthe. De provincie Drenthe is verantwoordelijk voor de inhoud op de website provincie.drenthe.nl. Wij streven ernaar uitsluitend correcte informatie aan te bieden op deze website. Toch kan het zijn dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Komt u informatie tegen die onjuist of verouderd is, dan vernemen wij dit graag. Neem dan contact met ons op.

Marketing Drenthe is verantwoordelijk voor de inhoud op de website www.drenthe.nl en daaraan gelieerde websites met o.a. toeristische informatie.

Hoe snel ontvangt u een reactie op uw verzoek?

De provincie Drenthe behandelt ieder verzoek tot correctie met de grootst mogelijke zorg. Wij streven ernaar om binnen twee weken te reageren op uw brief, fax of e-mail die verzonden is naar het algemene adres van de provincie (post@drenthe.nl), ingevulde contactformulieren op deze website en andere e-mailadressen die u op onze website aantreft.

Als wij uw vraag binnen twee weken niet kunnen beantwoorden, sturen wij u een bericht waarin wij aangeven wanneer en hoe wij wel aan uw verzoek kunnen voldoen.

Links naar andere websites

Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast kunnen vanuit andere sites links worden gelegd naar deze site. Als u naar deze externe sites gaat, verlaat u de website van de provincie Drenthe en bent u gebonden door de gebruiksregels die voor de betreffende websites die u bezoekt gelden. Provincie Drenthe is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt aangeboden.

Auteursrecht

De provincie Drenthe bezit het auteursrecht op alle informatie die op http://www.provincie.drenthe.nl toegankelijk is gemaakt. Dit geldt ook voor beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Het is niet toegestaan deze informatie zonder schriftelijke toestemming vanuit commercieel oogpunt te verspreiden of kopiëren. Via post@drenthe.nl kunt u nadere informatie opvragen over het gebruik van het materiaal.

Ingezonden reacties

Bij ingezonden reacties op weblogs en nieuwsberichten behoudt de redactie van de provincie zich het recht voor om een bericht te wijzigen, niet meteen te plaatsen of te weigeren. Tevens behoudt de redactie zich het recht voor om een al geplaatste reactie te wijzigen of te verwijderen. Discriminerende, kwetsende en beledigende teksten worden niet geplaatst.