Webinar Rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit


Heeft uw organisatie 100 of meer medewerkers? Dan moet u vanaf 1 juli 2024 de gegevens over het zakelijke verkeer en het woon-werkverkeer van uw medewerkers bijhouden en registreren. Dit is de rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit (WPM) van de overheid.

Duurzamer reizen

Het doel van deze regeling is een schonere wereld door medewerkers duurzamer te laten reizen. Op dit moment zorgen zakelijk- en woon-werkverkeer samen namelijk voor bijna de helft van de uitstoot door personenauto's. De overheid wil met de rapportageverplichting deze CO2-uitstoot in kaart brengen én in 2030 met 1,5 megaton verminderd hebben. Dat is goed voor het milieu en dus voor ons allemaal. Ook helpt het u als werkgever om bij te dragen aan uw duurzaamheidsambities.

Aanmelden

Wat de rapportageverplichting voor u als werkgever betekent, hoe u dit aanpakt en hoe wij u kunnen helpen bij de verduurzaming van mobiliteit? U hoort er alles over tijdens de webinars die wij samen organiseren. Wees voorbereid en meld u meteen aan voor de webinar op

Maandag 30 oktober van 16.00 tot 17.00 uur