Vervolg Webinar Rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit


Heeft jouw organisatie op 1 juli 2024 minimaal 100 werknemers in dienst? Dan ben je verplicht om uiterlijk 30 juni 2025 te rapporteren over het zakelijk verkeer en het woon-werkverkeer van je werknemers. Deze boodschap zit bij veel werkgevers al tussen de oren. Maar wat moeten zij doen om te voldoen aan de eisen van de wetgeving? Daarover krijgen we veel vragen.

Hoe krijg je alle data over het woon-werkverkeer en zakelijke reizen boven water? Zet je een app in en is dat dan voldoende? Een enquête? En welke vragen stel je dan? Of maak je gebruik van (bestaande) systemen van marktpartijen? Volop keuze, de vraag is wat past bij jouw mogelijkheden en bij jouw bedrijf.

Duurzaam reizen

In een uurtje praten we jou online bij over de laatste ontwikkelingen rondom de Rapportageverplichting. Daarnaast nemen we je mee in de verschillende manieren waarop jij in jouw organisatie de benodigde data kunt verzamelen. Verder geeft Maarten van Leeuwen van RVO praktische tips over het invoeren van de gegevens in het systeem van de overheid. En tot slot: hoe verduurzaam je de mobiliteit van jouw organisatie? Want dat is tenslotte waarom deze regelgeving in het leven geroepen is.

Meld je aan

Na dit webinar weet jij hoe je aan de slag kunt om te voldoen aan de Rapportageverplichting. En er is volop gelegenheid om je vragen te stellen. Dus wees voorbereid en meld je meteen aan voor één van de webinars op:

  • Maandag 8 april, 12:00 - 13:00 uur
  • Maandag 15 april, 16:00 - 17:00 uur

Aanmelden kan hier
Graag tot ziens!

VNO-NCW MKB Noord
Drenthe reist Duurzaam
Groningen Bereikbaar
Werk Slim, Reis Slim (Provincie Fryslân)