Grote ambities van Vepa. U ook?


Vepa stimuleerde vanmorgen alle medewerkers om op de fiets naar het werk te (blijven) komen. De medewerkers werden in alle vroegte ontvangen door de wethouder Roelof Bisschop van gemeente Hoogeveen, Hester Loots en Sanne Bonekamp van het programma Drenthe Reist Duurzaam en Drentse Fietsforensen. Het was een warm welkom voor de medewerkers!

Stap voor stap

Vepa is een familiebedrijf met vijf aandeelhouder-families, gericht op continuïteit, innovatie en duurzaamheid, met oog voor de toekomst en daardoor stabiel groeiend en financieel gezond. Vepa heeft grote ambities als het gaat om duurzaamheid. Hoe ze dat doen? Gewoon door te beginnen en stap voor stap verder te gaan, aldus Vepa.

Een duidelijke keuze

Vepa is onderdeel van de Fair Furniture Group. Een familie van gelijkgestemde merken en mensen. Vanuit Drenthe Reist Duurzaam omarmen wij deze grondhouding, die duidelijk van binnenuit komt. En dat heb je nodig als het gaat om duurzaam werken en reizen. Het is een duidelijke keuze én daar naar handelen.

Wilt u dit ook?

Drenthe Reist Duurzaam helpt werkgevers met meer dan 100 medewerkers op weg met duurzaam reizen, fietsstimulering en thuiswerken. Neem daarom gerust contact op met onze mobiliteitsadviseur Sanne via s.bonekamp@drenthe.nl of bel 06-53994192.

Ter inspiratie, een groot voorbeeld

Vepa meet haar prestaties van hun energieactieplan. Neem maar eens een kijkje.