Ga in gesprek met het ministerie over duurzaam reizen


Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat wil graag in contact komen met mkb bedrijven om erachter te komen hoe keuzes over reizen gemaakt worden. Welk vervoermiddel wordt gekozen voor woon-werkverkeer of zakelijke reizen? En waarom? Welke kansen en uitdagingen spelen er rondom het verduurzamen van die mobiliteit? Aan welke informatie of ondersteuning is behoefte? In digitale sessies met een klein aantal mkb bedrijven gaat het ministerie hierover in gesprek. De inzichten en uitkomsten van deze gesprekstafels worden meegenomen in het duurzame mobiliteitsbeleid van het ministerie. Als symbolische dank ontvangen deelnemers na afloop een cadeaubon.

Het ministerie is op zoek naar mkb bedrijven (met maximaal 100 werknemers) die het interessant vinden om aan te sluiten bij één van de volgende digitale tafels:

  • Dinsdag 7 november van 16.00 tot 17.00 uur: special voor bouw/industrie sector
  • Dinsdag 14 november van 16.00 tot 17.00 uur: special voor vertegenwoordigers van bedrijventerreinen en bedrijfsverzamelgebouwen
  • Donderdag 16 november van 16.00 tot 17.00 uur: special voor zorg en schoonmaak branche
  • Donderdag 23 november van 12.00 tot 13.00 uur: special voor zakelijke dienstverleners
  • Maandag 27 november van 12.00 tot 13.00 uur: mkb brede sessie
  • Vrijdag 1 december van 9.00 tot 10.00 uur: mkb brede sessie

De sessies zijn bedoeld voor mkb werkgevers en de functies van eigenaar/directeur of HR manager/adviseur. Aanmelden voor één van de sessies kan door te mailen naar dumo@minienw.nl.