Fiets naar je Werk Dag 19 mei


Kom in beweging en fiets mee met Nederland op 19 mei 2022 naar het werk! Drenthe reist Duurzaam sluit ook dit jaar aan bij deze landelijke actie, met als doel medewerkers vaker naar hun werk te laten fietsen. We willen zo mensen motiveren om vaker de auto te laten staan. Doe je mee? Meld je dan nu aan!

Stimuleer fietsen als werkgever

Wil jij als werkgever je werknemers in beweging krijgen? Weer op de fiets naar kantoor nu het kan? Heel goed! Want fittere werknemers zitten veelal lekkerder in hun vel en dragen zo bij aan een gezond arbeidsklimaat. Vitaliteit, een beter milieu en de lage reiskosten zijn de laatste jaren de belangrijkste reden om mee te doen aan de Fiets naar je Werk Dag. Om je op weg te helpen voor 19 mei 2022, vind je op de website praktische tips en kun je een communicatiepakket downloaden. In Drenthe zijn al een aantal bedrijven enthousiast om mee te doen, waaronder Terra Assen.  Karina van der Heijden, Afdelingsdirecteur Terra Assen:

Ik vind het belangrijk dat we als groene school niet alleen duurzaam omgaan met ons gebouw, maar ook met de leerlingen en onze medewerkers. Daarom stimuleer ik ze om op de fiets te gaan.

Actie in Drenthe

De organisator van Fiets naar je Werkdag stelt mooie prijzen beschikbaar, waaronder een splinternieuwe e-bike inclusief fietsverzekering. Jouw medewerkers maken kans op deze prijzen als zij zich registreren
op de campagnewebsite www.fietsnaarjewerkdag.nl. Maar dat is nog niet alles! Ook bij Drenthe reist Duurzaam zijn er mooie prijzen te winnen voor Drentse bedrijven!

Zo werkt het:
Meld je als werkgever aan via Drenthe reist Duurzaam 
• Bij deelname ontvang je een goodiebag t.w.v. €100,- en maak je kans op op het winnen van VIP tickets voor het NK Wielrennen in Drenthe. De goodiebag kun je verloten via medewerkers die meedoen.
• Je maakt kans op het winnen van De Drentse Fietsforensen Pitsstop: op een dag naar keuze komt De Drentse Fietsforensen langs met een APK stop speciaal voor de fietsforens! Tijdens de Pitstop wordt de fiets van medewerkers in het zonnetje gezet: de banden opgepompt, ketting gesmeerd etc!

Bekijk ook de actieflyer hieronder. Klik op de afbeelding om te vergroten.