Doe mee met de Fossielvrije week 31 oktober tot en met 4 november


Tijdens de Fossielvrije Week reizen we allemaal zoveel mogelijk fossielvrij. Een extra dag thuiswerken, kiezen voor de fiets of e-bike, lekker wandelend naar kantoor of een week de benzine-auto inruilen voor het OV of een elektrische auto. Alle beetjes maken samen een groot verschil. De organisaties Zo werkt 't en Drenthe reist Duurzaam slaan de handen in één om deze week mogelijk te maken. Doen jij en je organisatie ook mee?

Werknemers van deelnemende organisaties wordt in deze week gevraagd zelf te kiezen hoe zij het fossielvrij reizen willen invullen om op deze manier nieuwe mogelijkheden van fossielvrij reizen voor hen te ontdekken. Dit kan bijvoorbeeld door te kiezen voor de fiets of e-bike, wandelend naar kantoor te gaan, een week de benzine-auto in te ruilen voor het OV of elektrisch rijden óf een extra dag thuis te werken. Alle beetjes maken samen maken een groot verschil.

Het wordt een inspirerende week waarin wij met Zo Werkt Het, jou als bedrijf uitdagen om de eerste stap te zetten richting een duurzame verandering. Deelname aan deze campagne is volledig kosteloos. Bij aanmelding ontvangt iedere organisatie praktische tips, fossielvrij promotiemateriaal om de campagne binnen het bedrijf te promoten en kan het gratis gebruik maken van het adviesteam.

Aanmelden

Meld je aan via Zo Werkt het voor de fossielvrije week.