Collegetour Kantoorspits (hybride werken en reizen)


Een nieuwe manier van werken en reizen, die beter past bij uw organisatie. Een hybride vorm, met een op maat gemaakte werkstrategie. Wat is de verhouding tussen op kantoor zijn en thuiswerken? Wanneer en hoe gaan medewerkers onderweg? Wat is de impact op organiseren, samenwerken en cultuur? In deze collegetour Kantoorspits op 7 en 21 november 2023 werkt u concreet aan de uitdagingen voor het (opnieuw) organiseren van werk, herinrichten van de werkomgeving en hoe u medewerkers meeneemt in die verandering.

U vertrekt met een eerste versie van een roadmap voor uw organisatie op weg naar hybride werken en reizen. Meld u snel aan voor de Collegetour Kantoorspits (hybride werken en reizen).


Misschien herkent u zich in deze vragen?

  • U voelt de noodzaak om aan de slag te gaan met een andere manier van werken en reizen, maar weet niet waar u moet beginnen
  • U hebt gevoel bij een hybride manier van werken, maar zoekt naar een manier om medewerkers hierin mee te nemen
  • U ziet de integraliteit van dit onderwerp en wil handvatten hoe hier mee om te gaan
  • U hebt het gevoel dat u uw medewerkers niet meekrijgt om hybride te gaan werken

Wat is de investering?

De collegetour Kantoorspits is volledig gratis. De enige investering van u is 2,5 uur aanwezigheid bij de colleges en de reistijd naar de locatie. Naast leren van onze eigen experts bouwt u ook aan uw netwerk en leert u hoe andere werkgevers fietsstimulering aanpakken.

Tourt u mee?

Wilt u een hybride vorm van werken en reizen voor uw organisatie echt laten slagen? Tour dan mee samen met andere werkgevers uit uw regio. In de collegebanken is plek voor maximaal 10 personen uit Drenthe en Friesland.

Wanneer?

  • 7 november | 9.30 tot 12.00 uur Collegetour Kantoorspits (hybride werken en reizen) deel 1 van 2 (op locatie n.t.b. regio Friesland).
  • 21 november van 9.30 tot 12.00 uur Collegetour Kantoorspits deel 2 van 2 (op locatie n.t.b. regio Drenthe).

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via ons formulier.

Heeft u een vraag? Neem dan contact op met Tako de Jong via t.dejong@drenthe.nl.