Collegetour Fiets


Wil u met uw organisatie aan de slag met fietsstimulering? Een steentje bijdragen aan de klimaatcrisis? En tegelijkertijd de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers verbeteren? Meld u dan aan voor de collegetour Fiets en maak in drie stappen een op maat gemaakt fietsplan, klaar om uit te rollen in uw organisatie.

Voor wie is het?

De collegetour is exclusief voor werkgevers. Het maakt niet uit in welke branche u zit, of u nu 50 of 5000 medewerkers hebt of waar uw ambitie ligt; als u uw medewerkers wilt supporten om vaker op de fiets te stappen, dan is deze collegetour geschikt voor u! U kunt zich hier aanmelden.

Wat krijgt u?

Twee keer tweeënhalf uur college gedoceerd door ervaren praktijkmensen. Na afloop heeft u een op maat gemaakt fietsplan dat u direct kunt toepassen in uw organisatie. U leert over het belang van visie, beleid, fiscaliteit, voorzieningen, communicatie en gedrag, met concrete praktijkervaringen en praktische tips die u direct in kunt zetten.

Wat is de investering?

De collegetour Fiets is volledig gratis. De enige investering van u is 2,5 uur aanwezigheid bij de colleges en de reistijd naar de locatie. Naast leren van onze eigen experts bouwt u ook aan uw netwerk en leert u hoe andere werkgevers fietsstimulering aanpakken.

Data

  • 10 oktober 2023 van 9.30 tot 12.00 uur Collegetour Fiets deel 1 van 2
    (op locatie n.t.b. regio Friesland).
  • 24 oktober 2023 van 9.30 tot 12.00 uur Collegetour Fiets deel 2 van 2
    (op locatie n.t.b. regio Drenthe).

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het formulier. Heeft u vragen over de collegetour, stuur dan een mail naar Tako de Jong (t.dejong@drenthe.nl).

Deze collegetour wordt georganiseerd door Werk Slim Reis Slim en Drenthe reist Duurzaam.