Collegetour Fiets


Wil je met jouw organisatie aan de slag met fietsstimulering? Een steentje bijdragen aan de klimaatcrisis? En tegelijkertijd de vitaliteit en gezondheid van jouw medewerkers verbeteren? Meld je dan aan voor de collegetour Fiets en maak in drie stappen een op maat gemaakt fietsplan, klaar om uit te rollen in jouw organisatie.

Voor wie is het?

De collegetour is exclusief voor werkgevers. Het maakt niet uit in welke branche je zit, of je nu 50 of 5000 medewerkers hebt of waar je ambitie ligt; als je jouw medewerkers wilt supporten om vaker op de fiets te stappen, dan is deze collegetour geschikt voor jou!

Wat krijg je?

Drie keer twee uur college gedoceerd door zeer ervaren praktijkmensen. Na afloop heb je een op maat gemaakt fietsplan dat je direct kunt toepassen in jouw organisatie. Je leert over het belang van visie, beleid, fiscaliteit, voorzieningen, communicatie en gedrag, met concrete praktijkervaringen en praktische tips die je direct in kunt zetten.

Wat is de investering?

De collegetour fiets is volledig gratis.  De enige investering van jou is 2 uur aanwezigheid bij de colleges en 4 – 6 uur huiswerk per sessie. Naast leren van onze eigen experts bouw je ook aan je netwerk en leer je hoe andere werkgevers fietsstimulering aanpakken.

Data

Zet de colleges alvast in je agenda:

  • Woensdag 31 aug | 09:00-11:00 uur
    College 1 – Visie en beleid
  • Woensdag 14 sep | 09:00-11:00 uur
    College 2 – Omgeving en voorzieningen
  • Woensdag 28 sep | 09:00-11:00 uur
    College 3 – Mens en gedrag

Aanmelden

Meld je aan via het aanmeldformulier.

Deze collegetour wordt georganiseerd door Werk Slim Reis Slim.