Flexibel werken en slim reizen? Zo werkt het


Met trots presenteren wij in samenwerking met alle andere regionetwerken in Nederland het nieuwe platform zowerkthet.nl. Op dit landelijke platform kan je alles vinden rondom flexibel (thuis)werken en slim reizen. Hierdoor werken we samen toe naar een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.

Waarom zowerkthet.nl?

We hebben gemerkt dat thuiswerken de afgelopen maanden een grote vlucht heeft genomen. Een belangrijke verandering die veel impact heeft gemaakt bij veel werkgevers. Een groot gedeelte van de werknemers geeft aan dat ze deze lijn willen doorzetten, ook na de lockdown. Daarnaast merken we door het stijgende aantal thuiswerkers dat er een snellere doorstroom op de wegen is, er meer zitplekken in het OV zijn en de lucht schoner is. Via zowerkthet.nl hopen we die goede lijn door te zetten.

Persoonlijk advies en handige tools

Als regionetwerk in jouw buurt weten wij precies wat er mogelijk is voor jouw organisatie. Daarom stellen we graag kosteloos een persoonlijk plan van aanpak op. Hiermee kan jij de goede lijn op het gebied van flexibel werken en slim reizen doorzetten. Daarnaast kan je op zowerkthet.nl gratis tools, zoals banners, posters en tafeldisplays, vinden om jouw werknemers te motiveren. Dus meld je aan en werk met ons toe naar een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.