Werken met een beperking

Werken bij ons betekent werken in een toegankelijke organisatie. Toegankelijk op fysiek gebied, maar ook op menselijk vlak. Wij streven naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de samenleving. Wij willen graag meer mensen met een beperking aan het werk helpen. Dat verrijkt iedereen, het is voor ons vanzelfsprekend. Wij zorgen voor begeleiding én aandacht om mensen met een beperking in onze organisatie goed te laten functioneren.

In de afgelopen jaren hebben wij al diverse mensen met een beperking aan een baan geholpen. Nu willen we graag in contact komen met mensen met een beperking die een hbo- of wo-opleiding hebben. Is dat op jou van toepassing? Stuur gerust je cv naar werkenbij@drenthe.nl en vraag om een kennismakingsgesprek. Als je een doelgroep-verklaring hebt mag je dat vermelden in je cv maar dat hoeft natuurlijk niet.

Meer lezen of zien?

Tijdens het congres "Inclusie? Just do it!" op 3 december 2018 maakte People Power een hele middag interviews met inclusie experts.  Ook de provincie Drenthe werd geïnterviewd. Luister naar de interviews.

En wist je dat Drenthe de eerste Regenboogprovincie van Nederland is? Zie de website van Drents Parlement voor meer informatie.