Applicatiebeheerder Zaaksysteem / DMS


Wat doe je als Applicatiebeheerder Zaaksysteem / DMS

Je wordt onderdeel van ons team Informatie & Automatisering (I&A). Binnen het team maak je onderdeel uit van de applicatiebeheerders en ben je samen met hen en de functioneel beheerders verantwoordelijk voor het vertalen van functionele gebruikerswensen naar technische oplossingen. Je gaat ook regelmatig deelnemen aan projecten.

In 2020 is gestart met het projectmatig inrichten van ons zaaksysteem OneGov op basis van Microsoft Dynamics. Het inrichten van gestructureerde processen in het bijzonder en het voorbereiden op de Omgevingswet maakt van dit zaaksysteem een bedrijfskritieke applicatie. De focus van deze functie ligt bij het applicatiebeheer en de gebruikersondersteuning van het zaaksysteem en het bouwen en beheren van sjablonen in de documentgenerator Templafy. Daarnaast wordt er nog gebruik gemaakt van een document managementsysteem DocBase, welke in de komende jaren zal worden afgebouwd en voor een deel zal worden gemigreerd naar het nieuwe zaaksysteem.

Voor het beheer en de gebruikersondersteuning voor dit document managementsysteem ondersteun je de huidige applicatiebeheerders.

Wat neem je mee

Als Applicatiebeheerder Zaaksysteem / DMS beschik je over een proactieve houding, werk je in teamverband, ben je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en speel je daar tijdig op in. Je kan analytisch denken en je bent goed in staat om met logische en realistische oplossingen te komen. Je bent georganiseerd en kan goed prioriteiten stellen. Je bewaakt afspraken en procedures en kan goed documenteren. Verder beschik je over:

  • Een hbo werk- en denkniveau
  • Ervaring met een zaaksysteem, bij voorkeur Onegov
  • Ervaring met een documentgenerator, bij voorkeur Templafy
  • Ervaring met een document managementsysteem, bij voorkeur DocBase
  • Ervaring met IT-servicemanagement, bij voorkeur in TopDesk

Wat krijg je ervoor terug

Werken bij de Provincie Drenthe betekent werken voor de Drentse samenleving. Een open en transparante werkomgeving midden in de natuur en toch op fiets- en loopafstand van het centrum en station. Je werk bij de provincie Drenthe is afwisselend, uitdagend en je krijgt de ruimte voor creativiteit. We besteden veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Daarnaast bieden wij:

  • Een werkweek van 36 uur per week (1,0 fte);
  • Salaris dat afhankelijk van je kennis en ervaring maximaal € 4.370,42 bruto per maand bedraagt (functieschaal 9) bij een 36-urige werkweek;
  • Individueel Keuze Budget van ruim 22% boven op je salaris die je naar eigen behoefte mag inzetten, bijvoorbeeld voor een opleiding, het aanschaffen van           een fiets of verlof;
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget;
  • De mogelijkheid tot thuiswerken met daarbij horende faciliteiten.

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan t/m zondag 4 juni 2023 via het digitale sollicitatieformulier.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdag 20 juni 2023. Heb je inhoudelijke vragen? Neem gerust contact op met Ernst Wallinga, teammanager Informatie & Automatisering a.i. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Geertje Woldring, medewerker P&O, via 0592- 36 55 55.