Regisseur DVO's & Samenwerkingsverbanden


Drenthe geeft je de ruimte!

Werken bij de provincie Drenthe betekent met passie werken aan vraagstukken die iets betekenen voor Drenthe en de Drenten. En jij kunt daar – vanuit jouw vakgebied – aan bijdragen!

Voor het team Bestuur en Concernzaken zijn wij op zoek naar een Regisseur DVO's & Samenwerkingsverbanden (0,8 fte).

Waarom wil jij werken bij de provincie Drenthe

Samen werken we vol ambitie aan de thema’s uit het collegeakkoord ‘Mooi voor elkaar! 2019-2023’, te weten klimaat & energie, economie, wonen & leefbaarheid, mobiliteit & bereikbaarheid en vitaal platteland. Dit doen we vanuit ons provinciehuis en op locatie of vanuit huis. Ons provinciehuis staat in Assen en is een open en transparante werkomgeving midden in de natuur en toch op fietsafstand van het centrum en het station.

"Ons team houdt zich bezig met complexe samenwerkingsvraagstukken, die worden vertaald in heldere en eenvoudige oplossingen"

Wat je doet als Regisseur DVO's & Samenwerkingsverbanden

Jij regisseert de provinciale dienstverlening aan onze samenwerkingspartners. Jij bent de spil tussen onze DVO-partners en de interne leveranciers van diensten. Je bent een stevige en prettige gesprekspartner. Jij zorgt dat vragen over diensten op adequate manier worden afgehandeld. Jij beheert de afgesloten DVO’s, organiseert DVO-evaluaties en initieert de facturatie van geleverde diensten. Aan het einde van de looptijd van een DVO of tussentijds op verzoek, begeleid jij het proces voor het afsluiten van een nieuwe DVO.
Daarnaast ondersteun je de Regisseur Samenwerkingsverbanden bij diverse werkzaamheden. Als verbinder pur sang ontwikkel en onderhoud je voor beide taken een relevant netwerk. Je maakt deel uit van het expert team. Daarbij werk je nauw samen met de concernjuristen.

Wat neem je mee

  • Academisch werk- en denkniveau met analytisch inzicht.
  • Ruime ervaring met advisering in een politiek-bestuurlijke organisatie.
  • Uitstekende mondelinge-, en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • Goede politieke en bestuurlijke sensitiviteit.
  • Goede sociale, tactische en adviesvaardigheden zoals verbinden en overtuigen.
  • Creatief met vernieuwingskracht.

Wat krijg je ervoor terug

Je werk is afwisselend en uitdagend en je krijgt de ruimte voor creativiteit. We besteden veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bouw je door het werken met veel verschillende partners een groot netwerk op.

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij, afhankelijk van ervaring, voor deze functie een salaris inclusief het Individueel Keuze Budget van maximaal €  73.554,-- bruto per jaar bij een 36-urige werkweek (functienaam: regisseur/verbinder schaal 11).

Deze vacature betreft een structurele functie. Wij bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar, die bij gebleken geschiktheid, ongewijzigde omstandigheden en een goede wederzijdse match, wordt omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Meer informatie?

Contactpersoon vacature: Carola de Keijzer, teammanager Bestuur en Concernzaken.

Telefoonnummer: 0592 36 55 55.

Contactpersoon sollicitatieprocedure: Geertje Woldring, medewerker P&O.

Telefoonnummer: 0592 36 55 55.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan uiterlijk zondag 16 mei 2021

Je sollicitatiebrief en CV kun je richten aan het college van Gedeputeerde Staten van Drenthe en inzenden via het digitale sollicitatieformulier.

Sollicitatiegesprekken staan gepland op vrijdag 21 mei 2021

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.