Economielezing en netwerkbijeenkomst Circulaire economie

Datum
Plaats in agenda
Tijd
16:00 tot
Locatie
Forbo Novilon in Coevorden, De Holwert 12, 7741 KC Coevorden.
Omschrijving

Grondstoffen raken op, prijzen van producten stijgen en de berg afval neemt toe. Het systeem van ‘maken, gebruiken en weggooien’ is achterhaald. Bedrijven, overheden en kennisinstellingen werken daarom samen aan een economie die grondstoffen zoveel mogelijk in de kringloop houdt.

Kansen voor ondernemers

De economielezing staat dit keer in het teken van de kansen die de circulaire economie biedt aan ondernemers. Als ondernemer is het van groot belang om mee te groeien in deze ontwikkelingen, want de voorlopers van vandaag zijn de winnaars van morgen!

Waar en wanneer?

De bijeenkomst is op dinsdag 21 november 2017 bij Forbo Novilon in Coevorden, De Holwert 12, 7741 KC Coevorden. Tijd: 16.00 – 19.00 uur (inclusief netwerkborrel). Vanaf 14.15 uur mogelijkheid voor rondleiding bij Forbo Novilon

Aanmelden

Tot 10 november 2017 kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier. Hier kunt u ook aangeven of u wilt deelnemen aan de rondleiding bij Forbo Novilon. Kent u nog iemand voor wie de middag interessant is? Uw relatie kan zich aanmelden via het aanmeldformulier. Van harte welkom!

Meer informatie

Zie ook het nieuwsbericht met het complete programma.