Jazz-muziek met vogelgeluiden op 5 april in Bezoekerscentrum Dwingelderveld


In bezoekerscentrum Dwingelderveld in Ruinen klinken op vrijdag 5 april jazzy vogelgeluiden, vertolkt door Ensemble Colen, op saxofoon, contrabas en drums.

Entree vanaf 19.15 uur om met een kopje koffie in de stemming te komen. Op een groot scherm worden beelden vertoond van het Dwingelderveld. Het concert begint om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur .

Kijk op de website van Natuurmonumenten voor meer informatie en om aan te melden.

Jazz ensemble Colen

Dit concert maakt deel uit van het “NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten,” op 5, 6 en 7 april. Op 23 locaties door heel Nederland vinden ruim 70 concerten plaats. Live klassieke muziek in bijzondere gebouwen. Zittend op een hooibaal in een schaapskooi, op een bankje in een munitiekelder of op antieke stoelen in een luxueuze kasteelzaal luisteren bezoekers naar oeroude én ultranieuwe instrumenten. Concerten worden uitgevoerd door zowel piepjonge als zeer ervaren musici van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds en gecombineerd met bijzondere natuurervaringen.

Ook op zaterdag 6 april klinkt er muziek in het bezoekerscentrum. Dan speelt het Artem Trio Beethovens “Geistertrio”: vreemde, angstaanjagende muziek met onverwachte wendingen als plotseling opduikende schimmen.