Workshop natuurfotografie met smartphone voor kinderen vanaf 9 jaar


Fotograferen met je smartphone in de natuur, speciaal voor jongeren. Op zaterdag 2 en 9 februari geeft Sarah Klaver, stagiaire communicatie bij Natuurmonumenten, samen met een ervaren natuurgids veel tips tijdens een natuurfotowandeling in het Dwingelderveld.

Leuk en leerzaam

Deze wandeling is bedoeld voor kinderen vanaf 9 jaar en hun ouders of grootouders. Op een leuke, leerzame manier wordt er bewuster naar de omgeving gekeken. De wandeling begint om 10.30 uur met een korte introductie in bezoekerscentrum Dwingelderveld, Benderse 22 in Ruinen. Daarna wandelen de deelnemers ongeveer anderhalf uur in het prachtige landschap. Terug in het bezoekerscentrum worden de foto’s bekeken.

Of je de koolmees met je smartphone zó mooi en scherp kunt fotograferen is een beetje twijfelachtig, maar je kunt het proberen... Koolmees Foto: Harrie Dirksen

Enthousiast geworden? Kijk dan op de website van Natuurmonumenten en meld je aan. Wacht niet te lang met aanmelden, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.