Werken bij....Drenthe!


Werken bij de provincie Drenthe, betekent dat je werk kunt doen dat er toe doet. Wat jij doet heeft direct gevolgen voor onze omgeving. Of je nu werkt als beleidsadviseur, toezichthouder of inkoper.

Als flexibele netwerkorganisatie gaan we uit van de kracht van onze samenleving. Je speelt dan ook actief in op veranderingen en vragen uit de omgeving. En krijgt hierin alle ruimte om samen met partners het beste resultaat te bereiken voor Drenthe.

Ben jij een natuurlijke netwerker, speel je met gemak in op trends en ontwikkelingen en weet jij verbindingen te leggen tussen de provincie en haar omgeving? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vacature: Directeur Bedrijfsvoering

Voor de provincie Drenthe komt Heeredwinger Advies graag in contact met gekwalificeerde kandidaten voor de positie van Directeur Bedrijfsvoering.

Een nuchtere, ervaren en zakelijke overheidsmanager die luistert, de dialoog organiseert en besluiten neemt en bijdraagt aan de maatschappelijke impact van het provinciale bestuur.

Senior Adviseur Public Affairs

De provincie Drenthe heeft een vacature voor Senior Adviseur Public Affairs.  In deze rol ben jij de stuwende kracht die zich bezig gaat houden met de relaties tussen het provinciebestuur en de rijksoverheid.


Geen geschikte vacature? Laat je gegevens achter enmeld je bij ons aan.