Werkzaamheden verdubbeling N34 Coevorden Noord – Holsloot van start


BAM Infra begint maandag 7 oktober met voorbereidende werkzaamheden voor de verdubbeling van de N34 tussen Coevorden-Noord en Holsloot. De aannemer gaat bomen kappen en vleermuisschermen plaatsen. Tijdens deze werkzaamheden blijft de N34 toegankelijk.

Waar en wanneer aan de slag?

Om ruimte te creëren voor de verdubbeling van de N34, verwijdert de aannemer bomen en struiken ter hoogte van de Valsteeg en Coevorden-Noord. In totaal gaat het om 17 are bomen en struiken. Dit gebeurt van 7 tot en met 11 oktober bij Coevorden Noord en van 14 tot en met 18 oktober bij de Valsteeg. Na de kap van de bomen plaatst de aannemer vleermuisschermen bij de Valsteeg. Deze schermen zorgen ervoor dat vleermuizen hun weg kunnen vinden. De schermen blijven staan totdat er struiken en 371 nieuwe bomen komen.

Hinder

Om veilig te kunnen werken geldt tijdens de werkzaamheden een maximumsnelheid van 70 km per uur op de wegvakken waar de aannemer aan het werk is.

Meer informatie

Voor vragen, opmerkingen en/of klachten over de wegwerkzaamheden is de omgevingsmanager van BAM Infra bereikbaar via 06-46938538, debby.schoolen@bam.com of via de Project App van de BAM.

qrcode_n34