Infocentrum Hunebed Highway N34


Wat is er te zien in het infocentrum?

Er zijn plannen en kaarten van de projecten te bekijken. Ook vindt u er meer informatie over het archeologisch onderzoek dat momenteel plaatsvindt.

Wat zijn de openingstijden?

Het infocentrum is open op woensdag van 13.00 – 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 – 12.00 uur. De openingstijden breiden we uit zodra de projecten in uitvoering gaan.

Wat is het adres?

Het infocentrum Hunebed Highway zit helemaal achteraan op het industrieterrein Kleine Veld 37 in Dalen. (Naast Scholten Cycling).

Waarom een infocentrum?

Dit infocentrum is ingericht zodat belangstellenden één centrale plek hebben waar ze terecht kunnen met vragen over de drie projecten die komend jaar in uitvoering gaan. Met dit infocentrum zit de provincie dichtbij de uitvoerende werkzaamheden. Hier kunnen onder andere overleggen plaatsvinden met de aannemer.

Kan ik het infocentrum met een groep bezoeken?

Ja, dat is mogelijk. Vanuit het infocentrum is het mogelijk om bijvoorbeeld scholen te ontvangen en rondleidingen te verzorgen. Daarnaast willen we verenigingen de mogelijkheid bieden om het infocentrum te bezoeken en zo meer te weten te komen wat er komt kijken bij de aanleg van een weg. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar N34@drenthe.nl.