Infocentrum Hunebed Highway N34


De provincie heeft een infocentrum langs de Hunebed Highway (de N34) ingericht. Hier kunnen belangstellenden terecht met vragen over drie projecten die op dit moment in uitvoering zijn:

In het infocentrum zijn plannen en kaarten van de projecten te bekijken.

Presentaties en rondleidingen

Onderwijs

Vanuit lagere scholen is veel belangstelling om wegenprojecten te bekijken. In het infocentrum is het mogelijk om scholen te ontvangen en vanuit daar rondleidingen naar de bouwplaats te verzorgen. Ook het voortgezet en hoger onderwijs betrekken we bij de projecten.

Verenigingen

Daarnaast willen we verenigingen de mogelijkheid bieden om het infocentrum te bezoeken en zo meer te weten te komen wat er komt kijken bij de aanleg van een weg.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar N34@drenthe.nl.

Dichtbij het werk

Dit infocentrum is ook ingericht zodat de provincie dicht bij de uitvoerende werkzaamheden zit. Hier kunnen onder andere overleggen plaatsvinden met de aannemer.


Locatie

Het infocentrum Hunebed Highway zit helemaal achteraan op het industrieterrein, Kleine Veld 37 in Dalen (naast Scholten Cycling).

Openingstijden

In verband met de op 12 maart 2020 door minister-president Rutte afgekondigde maatregelen rondom het voorkomen van de verdere verspreiding van het coronavirus, is het infocentrum tot nader orde gesloten.

Contact

Wilt u meer informatie over de projecten rondom de N34 of het infocentrum? Stuur een mail naar N34@drenthe.nl of bel met het Klantcontactcentrum van de provincie via (0592) 36 55 55.