Infocentrum Hunebed Highway N34


De provincie heeft een nieuw infocentrum langs de Hunebed Highway N34. Hier kunnen belangstellenden terecht met vragen over drie projecten die komend jaar in uitvoering gaan:

In het infocentrum zijn plannen en kaarten van de projecten te bekijken. Ook vindt u er meer informatie over het archeologisch onderzoek dat momenteel plaatsvindt.

Infocentrum Hunebed Highway

Presentaties en rondleidingen

Onderwijs

Vanuit lagere scholen is al veel belangstelling om wegenprojecten te bekijken. Vanuit het infocentrum is het mogelijk om scholen te ontvangen en rondleidingen te verzorgen. Dit is later in het jaar leuk als er buiten werkzaamheden zijn bij de N34. Ook het voortgezet en hoger onderwijs laten we meedenken in de projecten.

Verenigingen

Daarnaast willen we verenigingen de mogelijkheid bieden om het infocentrum te bezoeken en zo meer te weten te komen wat er komt kijken bij de aanleg van een weg.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar N34@drenthe.nl.

Dichtbij het werk

Dit infocentrum is ook ingericht zodat de provincie dichtbij de uitvoerende werkzaamheden zit. Hier kunnen onder andere overleggen plaatsvinden met de aannemer.


Locatie

Locatie infocentrum Hunebed Highway

Het infocentrum Hunebed Highway zit helemaal achteraan op het industrieterrein Kleine Veld 37 in Dalen. (Naast Scholten Cycling).

Openingstijden

Vrijdag 22 februari wordt het infocentrum geopend. Daarna is het infocentrum open op woensdag van 10.00 – 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 – 12.30 uur.

De openingstijden breiden we uit zodra de projecten in uitvoering gaan.

Contact

Wilt u meer informatie over de projecten rondom de N34 of het infocentrum? Stuur een mail naar N34@drenthe.nl of bel met het Klantcontactcentrum van de provincie via (0592) 36 55 55.