Infocentrum Hunebed Highway N34


De provincie heeft een nieuw infocentrum langs de Hunebed Highway N34. Hier kunnen belangstellenden terecht met vragen over drie projecten die komend jaar in uitvoering gaan:

In het infocentrum zijn plannen en kaarten van de projecten te bekijken. Ook vindt u er meer informatie over het archeologisch onderzoek dat momenteel plaatsvindt.

Presentaties en rondleidingen

Onderwijs

Vanuit lagere scholen is veel belangstelling om wegenprojecten te bekijken. In het infocentrum is het mogelijk om scholen te ontvangen en vanuit daar rondleidingen te verzorgen. Dit is later in het jaar interessant en leerzaam als er buiten werkzaamheden zijn bij de N34. Ook het voortgezet en hoger onderwijs laten we meedenken in de projecten.

Verenigingen

Daarnaast willen we verenigingen de mogelijkheid bieden om het infocentrum te bezoeken en zo meer te weten te komen wat er komt kijken bij de aanleg van een weg.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar N34@drenthe.nl.

Dichtbij het werk

Dit infocentrum is ook ingericht zodat de provincie dichtbij de uitvoerende werkzaamheden zit. Hier kunnen onder andere overleggen plaatsvinden met de aannemer.


Locatie

Het infocentrum Hunebed Highway zit helemaal achteraan op het industrieterrein Kleine Veld 37 in Dalen. (Naast Scholten Cycling).

Openingstijden

Het infocentrum is open op maandag, dinsdag en woensdag van 10.00 - 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 - 12.00 uur.

In de vakantieperiode kunnen de openingstijden anders zijn.

Contact

Wilt u meer informatie over de projecten rondom de N34 of het infocentrum? Stuur een mail naar N34@drenthe.nl of bel met het Klantcontactcentrum van de provincie via (0592) 36 55 55.