Komend weekend N34 tussen Exloo en Emmen-Noord dicht

De N34 is komend weekend in beide richtingen dicht tussen de aansluiting Exloo en de afrit Emmen-Noord. Aannemer Avitec voert werkzaamheden uit voor de nieuwe aansluiting bij Klijndijk en heft de aansluiting bij Odoorn-Noord op. De weekendafsluiting duurt van vrijdag 12 november 18.00 uur tot maandagochtend 15 november 06.00 uur.

Werkzaamheden Odoorn-Noord en Klijndijk

De aannemer voert asfalteerwerkzaamheden uit en plaatst de (definitieve) vangrail tussen de Borgerderweg en de N34. De afrit bij Odoorn-Noord verdwijnt en is na het weekend niet meer in gebruik. Lokaal verkeer van en naar Odoorn moet de komende weken omrijden via Exloo of Klijndijk. Via de aansluiting bij Exloo of de afrit Emmen-Noord kan het verkeer de N34 op- of afrijden. De omleiding staat ter plaatse met borden aangegeven. De werkzaamheden aan de parallelweg de Borgerderweg bij Odoorn-Noord duren nog een aantal weken. Medio december kan het verkeer via deze parallelweg naar de aansluiting bij Exloo de N34 op- en afrijden.

Voor de nieuwe aansluiting bij Klijndijk voert de aannemer tijdens het weekend grondwerkzaamheden uit voor de aanleg van de toekomstige op- en afrit.

Omleidingsroute weekendafsluiting

Doorgaand verkeer uit zuidelijke richting met de bestemming Borger/Groningen kan gebruik maken van de provinciale wegen richting Beilen/Drachten (N381), Schoonloo (N376) en Borger (N374). Doorgaand verkeer uit noordelijke richting met de bestemming Klijndijk/Emmen kan gebruik maken van de provinciale wegen richting Schoonloo (N374), Sleen (N376) en Emmen (N381). De omleidingsroute staat ter plaatse met borden aangegeven. Ook de Qbuzz (lijn 300) volgt tijdens de weekendafsluitingen een omleidingsroute. Kijk op www.qbuzz.nl voor actuele reisinformatie.

Kaartje met omleidingsroutes