Avonturen beleven op je racefiets?


Ben jij een wielrenner en hanteer jij een bepaalde manier van trainen? En gebruik je daar oortjes bij om via je smartphone muziek of verhalen te horen? Voor wielrenners op de doorfietsroute ‘De Groene As’ onderzoeken we of er interesse is voor een interactief trainingsprogramma, welke via oortjes kan worden gevolgd. Graag horen we jouw idee hierover. Doe mee met een korte enquête.

Klik hier voor de enquête: https://forms.gle/h9jo5RNV6MkxQEqT6

Het idee is om misschien wel jouw training en een goed verhaal te combineren met de locatie waar je fietst. Klinkt misschien als een rare mix, maar het kan. Stel je voor dat je via de smartphone jouw 'oortjes' een spannend verhaal hoort, waarin jouw snelheid en locatie worden verwerkt, zodat het lijkt of jij in de hoofdrol zit. Door het verhaal wordt jouw training een nieuw avontuur.

Beleefconcept
Om Doorfietsroute ‘De Groene As’ aantrekkelijker te maken voor fietsers, ontwikkelt innovatiebureau Kiemkr8 een sprankelend beleefconcept. Dit maakt het 25 km lange, 4 meter brede fietspad innovatief en iconisch.Lees meer: Wij zijn benieuwd naar jouw idee over het beleefconcept! - Provincie Drenthe