Nog 3 namen over voor Doorfietsroute

Online stemmen op favoriet

De oproep om een nieuwe naam te verzinnen voor de Doorfietsroute Assen-Groningen was een groot succes. Ruim 800 mensen stuurden een naam in voor het fietspad. Uit de inzendingen zijn deze drie namen geselecteerd: De Noord-Willemsroute, De Groene As en Het Stad en Landepad. Tot en met 11 juli 2019 kan iedereen via www.provincie.drenthe.nl/doorfietsroute stemmen op de favoriete naam. Onder degenen die stemmen op de winnende naam wordt een elektrische fiets verloot.

Bovengenoemde namen zijn door verschillende mensen ingezonden. Loting bepaalt wie de uiteindelijke winnaar wordt. Hij of zij wint ook een elektrische fiets. De winnende nieuwe naam komt op borden langs de doorfietsroute Assen-Groningen. Meer informatie over de Doorfietsroute: www.provincie.drenthe.nl/doorfietsroute.