Vrouwen Kiezen presenteert theater in het politieke hart: "Niemand wacht op je"

Met gepaste trots presenteren wij, “Vrouwen Kiezen” in samenwerking met MATZER theaterproducties, de theatervoorstelling “Niemand wacht op je”. De voorstelling wordt opgevoerd in de Statenzaal van het provinciehuis in Assen. De voorstelling vindt plaats op donderdag 17 januari 2019 van 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur, inclusief een nagesprek in de hier speciaal voor ingerichte foyer. Uiteraard zorgen wij voor koffie en thee vooraf en een hapje en drankje na afloop.

In "Niemand wacht op je" kruipt José Kuijpers in de huid van drie vrouwen. Vrouwen die niet langer wachten, maar doen. Op zoek naar nieuwe (politieke) inspiratie. En die ligt soms dichterbij dan je denkt.

Een unieke voorstelling, die je niet mag missen en jij kunt erbij zijn! We geven 76 kaartjes weg, volgens het principe “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. Alhoewel dat niet helemaal waar is, want we leggen ook een wachtlijst aan van 10 personen. Mocht iemand onverhoopt toch niet kunnen, dan horen we dit graag en geven we het kaartje door aan de mensen op de wachtlijst.

Voor de aanvraag geldt: maximaal 2 kaartjes per persoon. En hoewel we er niet op kunnen en zullen controleren, stellen we het zeer op prijs, dat wanneer je al politiek actief bent, je iemand meeneemt, die dat nog niet is, maar wel politiek geïnteresseerd is en mogelijk overweegt actief te worden. U kunt de kaarten aanvragen via dit bestelformulier.

Het gaat niet om de criticus die aan de zijlijn staat te roepen. Het gaat om degene in de arena, die werkelijk iets doet en fouten durft te maken in een poging iets te bereiken. - naar Theodore Roosevelt

Meer weten over de voorstelling? Bezoek de website van MATZER theaterproducties.

NiemandWachtOpJe

“deze voorstelling gaat ons allemaal aan” ★★★★ – theaterkrant.nl

“Mooi verwoord idealisme in de raadzaal (…) waardevolle beschouwingen over de politiek” ★★★ – NRC Handelsblad

“…Jantje Akkermans, een van de leukste ondramatische toneelpersonages ooit” ★★★★ – Volkskrant

“…mooie, soepele toneeltekst van Lot Vekemans (…) het personage Jantje is fantastisch…goud zijn haar beschouwingen” ★★★★ – Trouw

Credits
tekst: Lot Vekemans | regie: Madeleine Matzer |spel: José Kuijpers |dramaturgie: Martine Manten | kostuums: Ilse Vermeulen | muziek: Helge Slikker | decorontwerp: Sanne Danz | lichtontwerp: Catharina Scholten | techniek: Casper Vriens

Vrouwen kiezen logo

Niemand wacht op je
Als je zelf de ring niet instapt
Dan zal iemand anders je plek innemen
En sta je zelf aan de zijlijn te roepen wat er beter moet

MATZER theaterproducties zet het verlangen naar betrokkenheid en politieke vernieuwing om in een actuele voorstelling. Gespeeld in het hart van de politieke arena; de Statenzaal.

• Donderdag 17 januari 2019
  • 19.30 uur - 22.00 uur