Webinars


We organiseren in de weken voorafgaand aan 13 november twee webinars. Hiervoor hebben we een selectie gemaakt uit de originele workshops. Meld je je aan voor een webinar? Dan ontvang je een dag van tevoren een link waarmee je toegang krijgt tot de livestream.

29 oktober - 16.00 tot 17.00 uur: Digitale KlimaatGesprekken

Als bezoeker van Hét Duurzaam Drenthe Event heb je iets met duurzaamheid. Je hebt er interesse in en bent hier actief mee. Je krijgt dan vast te maken krijgen met mensen, partijen, organisaties of instanties die hier anders in staan. Anderen die de urgentie niet hetzelfde beleven of anderen die er (nog) veel minder actief in zijn, maar waar je toch iets mee wilt of moet.

Waarom is duurzaamheid zo lastig te vertalen in gedrag? En waarom roept het soms weerstand op? In deze interactieve sessie word je meegenomen in een basis klimaatpsychologie om hier meer grip op te krijgen. Ook krijg je handvatten waarmee het makkelijker wordt over dit thema in gesprek te gaan en te blijven met anderen.

De sessie wordt geleid door Emil Bosloper, senior klimaatcoach bij stichting KlimaatGesprekken.

Let op: bij deze webinar kunnen er maximaal 45 personen aanwezig zijn om het interactieve element zo goed mogelijk te behouden.

Aanmelden voor Digitale KlimaatGesprekken is niet meer mogelijk

---

5 november - 16.00 tot 17.00 uur: Eerste Hulp bij Circulaire Economie

We lezen en horen steeds meer over een Circulaire Economie, maar waarom eigenlijk en wat is dat precies? Ben je benieuwd wat een Circulaire Economie voor jou en je organisatie betekent? Dan is deze webinar iets voor jou.

In een interactieve sessie ontdekken we, met elkaar, wat een Circulaire Economie is en hoe je als bedrijf een omschakeling kunt maken naar een circulaire bedrijfsvoering.

De sessie wordt geleid door Alex van Oost, directeur-bestuurder van het Noordelijk Innovatielab Circulaire Economie (NICE).

Aanmelden voor Eerste Hulp bij Circulaire Economie is niet meer mogelijk