Lang zult u wonen in Drenthe officieel van start

Op de Ouderendag van gemeente de Wolden zijn afgelopen zaterdag 12 websites gelanceerd voor de campagne Lang zult u wonen in Drenthe. Inwoners uit alle gemeenten in Drenthe kunnen via drenthe.langzultuwonen.nl tips en adviezen vinden om hun huis veiliger en comfortabeler te maken. Ook is op de sites informatie te vinden over de vele lokale regelingen die er zijn in de provincie en de 12 gemeenten afzonderlijk om woningverbeteringen te financieren. Zoals de Blijverslening en Verzilverlening die in meerdere gemeenten wordt aangeboden.

De officiële opening van de campagne over langer thuis wonen in Drenthe werd verricht door gedeputeerde Cees Bijl van de provincie Drenthe en wethouders Jan van ‘t Zand en Jan ten Kate van gemeente De Wolden.

Start van Lang zult u wonen in Drenthe