Uitnodiging: Early Bird


We zijn blij u weer te mogen uitnodigen voor een live ontbijtsessie van de EarlyBird: bijeenkomsten speciaal bedoeld voor medewerkers en vrijwilligers van huurdersorganisaties, woningcorporaties en gemeenten die betrokken zijn bij de energietransitie. Deze keer is het thema: 'Het hele blok moet op de schop!

Veel gemeenten hebben inmiddels hun visie op de warmtetransitie klaarliggen en ook woningcorporaties ontwikkelen hun ideeën hierover, maar hoe krijg je nu alle bewoners mee? Ons gezamenlijke uiteindelijke doel is hetzelfde: dat iedereen in een blok, complex, wijk is meegegaan in de renovatie of vervanging van de installatie, maar hoe pakken anderen dat aan wat kunnen we daarvan leren? Waar ging het fout? Zijn er juridische kanten waar rekening mee gehouden moet worden? Dat en meer komt aan bod tijdens de EarlyBird.

Als inleiders hebben we mr. Pepijn Eymaal, hij is voormalig zittingslid bij de huurcommissie en gespecialiseerd advocaat bij huurrecht-zaken bij VBTM-advocaten. Ook Jaap Boekholt (directeur De Volmacht) en Irene Dröge (provincie Drenthe) zullen hun steentje bijdragen. Naast hun presentaties, maken we er een interactieve ontmoeting van. Natuurlijk om iedereen weer eens te ontmoeten, maar ook om samen aan de slag te gaan.

Praktische informatie

Datum: woensdag 3 november

Tijd: 8:30 uur tot 11:00 uur (inloop vanaf 8:00 uur)

Locatie: Zalencentrum Meursinge, Hoofdstraat 48, Westerbork

Aanmelden: u kunt zich hier aanmelden

In de week vooraf ontvangen alle deelnemers nadere informatie, daarin staat ook meer over de dan geldende toegangseisen rondom covid, vooralsnog gaan we ervan uit dat deelnemers een coronatoegangsbewijs hebben.

We hopen u graag te mogen ontmoeten op 4 november.

Met vriendelijke groet,

Versnellingsteams Overheden, Woningcorporaties en Huurdersorganisaties

Irene Dröge, Jaap Boekholt, Pier Schipper