Cv-installatie updaten met 200 euro korting


1800 Drentse huiseigenaren kunnen deze winter heel voordelig hun CV-installatie laten updaten met de CV-verbeterbon. Met deze bon krijgen ze namelijk tot €200 korting op het waterzijdig inregelen van de CV-installatie.

Een warmer huis

Waterzijdig inregelen kan een groot verschil maken als het lang duurt voordat het huis of sommige kamers in huis warm zijn. Hiermee wordt het huis sneller en gelijkmatiger verwarmd. En dat merk je: het wooncomfort neemt toe, je bespaart op je energie-/gasrekening én je levert een concrete bijdrage aan een duurzamere toekomst.

CV-verbeterbon actie

Er zijn in totaal 1800 CV-verbeterbonnen beschikbaar en alle Drentse woningeigenaren kunnen zich vanaf 16 december 2020 opgeven om mee te doen aan de actie. Een voorwaarde is wel dat ze eigenaar zijn van de CV-ketel. Op www.haaldewarmteinhuis.nl/cvverbeterbon staat alle informatie, een simpel stappenplan over hoe je mee kunt doen aan de actie en een inschatting van de totale kosten. Er doen op het moment van schrijven 5 erkende installatiebedrijven uit Drenthe mee aan de actie. Op de website kunnen gegadigden zelf een keuze maken uit de lijst van deelnemende bedrijven.

Wat is waterzijdig inregelen?

Bij waterzijdig inregelen worden de radiatoren (of vloerverwarming groepen) door een daartoe erkende installateur optimaal afgesteld, zodat ze goed in balans zijn. Hierdoor wordt de warmte in huis beter verdeeld en hoeft de CV-installatie minder hard te werken. Voor het waterzijdig inregelen van CV-installaties is de juiste kennis en expertise nodig.

Andere acties

De CV-verbeterbon actie is onderdeel van de campagne Haal de warmte in huis van de 12 Drentse gemeenten en het Drents Energieloket, in samenwerking met andere partners.  Op dit moment zijn er nog meer acties, denk aan de waardebon die iedere woningeigenaar heeft ontvangen en aan het rijdende Drents Energieloket, waar nog veel meer leuke acties zijn te vinden? Neem een kijkje op www.haaldewarmteinhuis.nl. voor alle acties.

Haal de warmte in huis is een campagne in Drenthe voor kleine energiebesparende maatregelen. In Drenthe werken de 12 Drentse gemeenten samen aan de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) en zorgt het Drents Energieloket voor de uitvoering. De campagne is gestart op 1 september en loopt tot en met maart 2021.