Magazine - 3 jaar Expeditie


Bewonderenswaardig, zo kun je de Expeditie inmiddels wel noemen. Echt heel bijzonder, wat we hier in Drenthe met z’n allen klaarspelen. Waar ze in de rest van het land veelal aanhikken tegen drempels, bezwaren en andere hobbels, doen we het hier gewoon maar met z’n allen. Oké, niet elk project is een daverend succes, maar juist dat is een wezenlijk onderdeel van de Expeditie. Nieuwe zaken uitproberen met nieuwe samenwerkingen; ga het gewoon maar doen en kijk maar hoe het gaat. Deze Expeditie biedt daar alle ruimte voor.

Wat leest u in het magazine?

Er zijn al een hoop nieuwe projecten gestart en gerealiseerd. Ruim vijfentwintig daarvan hebben we in een magazine gebundeld. Even belangrijk om te vermelden: we schreven deze verhalen in de zomer, dus inmiddels kunnen projecten een stukje verder zijn. Naast projecten leest u over de versnellingsteams, de drie strategische pijlers waaronder we werken, blikken we terug op de afgelopen tijd en kijken we natuurlijk vooruit naar de toekomst.

Front magazineU kunt het magazine hier downloaden.

Samen komen we verder

Samen komen we verder, dat is het credo. We willen laten zien waar een kleine provincie groot in is. Als we elkaar kennen, bereid zijn om actief kennis te delen, dan zorgen we er samen voor dat we verder kunnen komen. En we bouwen ondertussen gestaag door aan een door alle partners gedragen netwerkorganisatie. Rustig aan, het is geen wedstrijd; ieder mag in zijn eigen tempo op weg naar het einddoel. Dan komen we er wel. In 2040 een energieneutrale woonomgeving in Drenthe. Graag bereiken we dat doel, samen met u!

Feiten en cijfers over de Expeditie

U vindt hier meer feiten en cijfers over de Expeditie. (pdf, 3.1 MB)