Expeditiedag 2019: het programma


De jaarlijkse Expeditiedag vindt dit jaar plaats op vrijdag 29 november. We blikken deze dag terug op ruim 3 jaar Expeditie Energieneutraal Wonen. Wat heeft het ons gebracht? Het eerste ‘tussenkamp’ is behaald: een reductie van 14% op het gebruik van fossiele energie. In 2025 verwachten we ten opzichte van 2015 namelijk een reductie van 36% van het fossiele energieverbruik te realiseren. Op de Expeditiedag bespreken we daarom ook onze gezamenlijke toekomst.

Wat staat u deze dag te wachten?

Het programma is inmiddels bekend. Het thema van de dag is ‘Samenwerken in een netwerk(organisatie)’. Het fundament voor de Expeditiedag is al voor een groot gedeelte gelegd. We hebben gebouwd aan een netwerkorganisatie, waarbij de bereidheid van partners van de Expeditie om samen te werken steeds 'normaler' (b)lijkt te worden. Hoe gaan we samen verder in de Expeditie?

Het programma is hierop ingericht, er komen interessante sprekers en u kunt boeiende workshops volgen. Uiteraard is er de mogelijkheid om tussendoor en erna te netwerken. Het volledige programma is als volgt:

12.45 uur: Inloop met koffie en thee

13.30 uur: Welkom door dagvoorzitter Eline Faber en expeditieleider Charles Hussels

13.45 uur:  Keynote door gastspreker Marjet Rutten (Constructief)

14.20 uur: Interactieve sessie ‘Netwerken & samenwerken’ door Ruben van Wendel de Joode (Common Eye)

15.00 uur: Pauze

15.30 uur: Workshops

16.15 uur: Hapje en drankje

17.00 uur: Einde Expeditiedag

Het volledige programma vindt u hier. (pdf, 864 kB) Hierin leest u meer informatie over de workshops.

Aanmelden

U kunt zich via deze link aanmelden.

Magazine Expeditie naar Energieneutraal Wonen

In het kader van een terugblik op de Expeditie Energieneutraal Wonen is afgelopen zomer een magazine ontwikkeld. Hierin leest u verhalen over de projecten, interviews met betrokkenen en meer informatie over de Expeditie. Dit magazine wordt uitgedeeld op de Expeditiedag en is te downloaden via de volgende link: magazine Expeditie naar Energieneutraal Wonen 2019 (pdf, 26 MB)

Meer informatie

Meer informatie: expeditiewonen@drenthe.nl