EarlyBird bijeenkomst 7 mei: ‘Hoe krijgen we het tussen de oren?”


Op dinsdag 7 mei is er weer een EarlyBird bijeenkomst vanaf 8.00 uur in Zaal Meursinge in Westerbork. Het thema van deze bijeenkomst voor de corporatiesector is ‘Hoe krijgen we het tussen de oren?’ oftewel: Hoe betrek je wijkbewoners en huurders bij de energietransitie.

De corporatiesector staat voor een enorme opgaaf: er moet verduurzaamd worden en tegelijk moet de sector ervoor zorgen dat de woonlasten niet oplopen. Gebouwaanpassingen zijn daarin één ding, maar wat is de rol van de bewoner? Hoe gaat hij/zij om met de nieuwe manier van wonen? Of is hij/zij een 'achterblijver'? Dit is ook bepalend voor het succes van de transitie. Tijdens de Earlybird leggen we de focus op ‘gedrag’. Met uitleg over marketinginstrumenten, tools en gadgets en energiecoaches.

Bent u geïnteresseerd in deze meeting vanuit gemeente, provincie, woningcorporaties of huurdersorganisaties, dan bent u van harte uitgenodigd om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.

U kunt zich hier aanmelden. Heeft u vragen, stuur dan een mail naar contact@drentsehuurdersbesparen.nu.

De EarlyBird wordt tweemaal per jaar georganiseerd door de versnellingsteams huurders, overheid en corporaties die onderdeel uitmaken van de Expeditie naar Energieneutraal Wonen in Drenthe (www.eewd.nl).