Aanmelden Duurzaam Drents bedrijf kan nog tot 9 februari!


Tot zaterdag 9 februari kunnen Drentse bedrijven worden aangemeld voor de titel ‘Hét Drentse duurzame bedrijf 2019’. Het winnende bedrijf ontvangt een dienstenpakket t.w.v. 10.000 euro. Vrijdag 8 maart 2019 vindt in het provinciehuis in Assen Hét Duurzaam Drenthe Event plaats. Dé ontmoetingsplaats om Drentse duurzame initiatieven verder te helpen. Dit jaar is het thema ‘de winst van duurzaamheid’.

Het duurzaam Drenthe Event 2019-facebook DIV2

Bent u een Drents ondernemer die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft? Dan maakt dit uw bedrijf kans op de award voor hét Drentse duurzame bedrijf. Aanmelden kan nu via www.provincie.drenthe.nl/hdde. Dit kan nog tot 9 februari!

De winnaar staat zeker een jaar lang in de schijnwerpers en ontvangt ondersteuning vanuit de provincie en IVN  in de vorm van een dienstenpakket t.w.v. 10.000 euro die ingezet kan worden om de ontwikkeling van het idee een stapje dichterbij te brengen.

Denk hierbij o.a. aan een promotiefilmpje, commitment vanuit het Drentse bestuur en toegang tot een groot netwerk.

Hét Duurzaam Drenthe Event

Het event heeft een veelzijdig programma. Dit jaar zijn er twee interessante keynotesprekers: Sacha de Boer, voormalig anchor van het NOS acht uur Journaal, en Volkert Engelsman, directeur van Eosta, Europa’s grootste distributeur van biologische en fairtrade gecertificeerde producten. Naast het bekendmaken van ‘hét Drentse duurzame bedrijf 2019’ kunnen bezoekers deelnemen aan workshops en netwerken op de DatePlaza. Er zijn verschillende inspiratieworkshops over bijvoorbeeld een gezonde bodem, waterstof, circulaire economie, jongeren betrekken bij de duurzame toekomst van een bedrijf of organisatie en over de mogelijkheden voor verduurzaming op een innovatieve manier. Op de DatePlaza kunnen experts, bedrijven, bezoekers en overheden elkaar ontmoeten voor advies, financiële ondersteuning en netwerken.