Hét Duurzaam Drenthe Event


Donderdag 12 april 2018 vindt in het provinciehuis in Assen voor de zesde keer Hét Duurzaam Drenthe Event plaats. Dit is de ontmoetingsplaats om Drentse initiatieven verder te helpen en het is de plek voor ondernemers om te netwerken. Iedereen is er welkom om vernieuwende duurzame initiatieven te laten zien en te bewonderen.

Oproep ondernemers_HDDE2018_1

De keynotespreker van dit jaar is trendwatcher Adjiedj Bakas. Hij vertelt over innovatieve manieren van duurzaam ondernemen. Deelnemers kunnen daarnaast kiezen uit verschillende inspiratieworkshops over hoe je bijvoorbeeld energie bespaart in het MKB.

Op de DatePlaza ontmoeten experts, bedrijven, bezoekers en overheden elkaar voor advies, financiële ondersteuning en om te netwerken. Ook worden er awards uitgereikt. Er zijn namelijk veel mensen met goede duurzame ideeën.

Bent u een Drentse ondernemer en heeft uw bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel of kent u zo’n ondernemer? Dan maakt u kans op de award voor hét Drentse duurzame bedrijf en gaat u misschien wel naar huis met €2.500! Ook wordt dit jaar de Willie Wortel Award uitgereikt aan iemand met het beste, innovatieve idee. Op www.provincie.drenthe.nl/hdde vindt u meer informatie over Hét Duurzaam Drenthe event. U kunt zich hier aanmelden als deelnemer of bezoeker.

Poster Hét Duurzaam Drenthe event (jpg, 428 kB)