Bijeenkomsten ‘Verduurzamen VvE’s in Drenthe’


De Expeditie Energieneutraal Wonen zet zich in voor het verduurzamen van de VvE’s in Drenthe. Daarom organiseert zij in samenwerking met de Drentse gemeenten informatiebijeenkomsten.

Steeds meer VvE’s willen energiemaatregelen nemen in hun appartementencomplex. Er is grootschalig onderhoud nodig of er is een duidelijke wens van de bewoners; comfortabeler wonen, lagere energielasten. Tijdens de bijeenkomsten wordt ingegaan op de vraag hoe je als bewoner van een appartementencomplex energie kunt besparen, wat de financieringsmogelijkheden zijn en welke maatregelen genomen kunnen worden.

Bijeenkomst in Emmen

Dinsdag 27 november organiseert de gemeente Emmen samen met de Expeditie Energieneutraal Wonen een informatiebijeenkomst voor besturen van VvE’s en bewoners van appartementencomplexen in Emmen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Stappenplan naar een zo energiezuinig complex
  • Energiebespaarlening
  • Draagvlak creëren
  • Zonnepanelen op het dak

Aanmelden

Woon je of ken je iemand in Emmen in een appartementencomplex en maak je deel uit van een VvE? Meld je dan aan voor de bijeenkomst in Emmen en leer wat er mogelijk is om te verduurzamen. De bijeenkomst start om 19.00 uur en vindt plaats in het Fletcher Hotel Emmen, Van Schaikweg 55 Emmen. Meer informatie vind je op https://emmengeeftenergie.nl/informatiebijeenkomst-vves/.