Hoogeveen woont SLIM opent duurzaamheidswinkel in Wolfsbos!

Uw woning verbeteren lastig? Niet bij Hoogeveen woont SLIM. Op 1 april openden wethouder Gert Vos en gedeputeerde Tjisse Stelpstra de duurzaamheidswinkel in wijkcentrum d’Olde Bieb aan de Wielewaal 5.

In de winkel vinden huiseigenaren kant-en-klare maatregelen om hun huis duurzamer, mooier en comfortabeler te maken. Zo heeft Hoogeveen woont SLIM voordelige pakketten en losse maatregelen zoals isolatie, zonnepanelen en openslaande tuindeuren in de schappen liggen. Alle maatregelen zijn nu nog afgestemd op een aantal verschillende woningtypes in Wolfsbos. Doordat er veel van deze woningtypen zijn in de wijk en in Hoogeveen hebben we afspraken kunnen maken met aannemers en leveranciers over de prijs. Hierdoor kan er direct een prijs gegeven worden voor de maatregelen. Het komende jaar wordt het aanbod uitgebreid naar alle woningtypen. Hierdoor kunnen woningeigenaren vaak al binnen een half uur een vrijblijvende offerte ontvangen. Hoogeveen woont SLIM regelt alles voor de woningeigenaren van A tot Z, inclusief financiering en de uitvoering.

Pop up store WolfsbosHoogeveen Woont SLIM start met het actief benaderen van huiseigenaren in de wijk Wolfsbos. Als dit een succes is, breidt dit uit naar heel Hoogeveen. Huiseigenaren in Hoogeveen kunnen uiteraard zelf ook contact opnemen met Hoogeveen Woont SLIM. Een vrijblijvend advies is altijd mogelijk.

Hoogeveen woont SLIM is een initiatief van de gemeente Hoogeveen en de ‘Expeditie naar Energieneutraal Wonen in Drenthe’. Zij werken samen met Reimarkt, een bedrijf met veel kennis en ervaring over het duurzamer, mooier en comfortabeler maken van woningen. Kijk voor meer informatie op de website van Hoogeveen woont SLIM.