Duurzaam reizen met glimble zakelijk


Voor werkgevers verandert er momenteel veel op het gebied van mobiliteit. Medewerkers werken vaker thuis, leaseauto’s staan stil en parkeerplekken worden teruggebracht. De reiskostenvergoeding verandert en duurzaamheid wordt steeds belangrijker. De trend? Werkgevers zetten sterker in op OV en deelvervoer.

Glimble zakelijk heeft het antwoord op mobiliteitsvragen van nu. Hun mobiliteitsexperts begrijpen jouw uitdagingen en denken mee. En hebben de concrete oplossing al voor je op de plank staan.

Wat is glimble zakelijk?

Glimble is een nieuwe manier van reizen. Glimble heeft een uitgebreide reisapp waarmee je medewerkers:

  • toegang hebben tot OV en deelvervoer door heel Nederland
  • een reis kunnen plannen, navigeren en direct een ticket kopen

De app is van Arriva, maar je kunt hiermee ook met andere vervoerders reizen, zoals de NS.

Meer werkgeversvoordelen

  • Flexibel vervoer door heel Nederland
  • Werknemers extra’s (bijv. vergoeding privévervoer)
  • Werken aan vitaliteit
  • Eenvoudige administratie en registratie
  • Geen dure abonnementen die je nauwelijks gebruikt
  • Kosten onder controle
  • Je voldoet aan de fiscale regels

Reizen werknemers niet? Dan betaal je als werkgever ook niet. Glimble heeft een specifiek aanbod voor zakelijke reizen.

Zo draagt glimble zakelijk bij aan duurzaam reizen

In de glimble app zien werknemers direct hoeveel CO2-uitstoot hun reis heeft. Zo kunnen ze groenere keuzes maken. Daarnaast geeft reizen per OV en deelvervoer sowieso minder uitstoot dan een eigen auto.

Als werkgever kun je de CO2-uitstoot van alle reizen gemakkelijk zien. En daarmee je medewerkers stimuleren om groener te reizen, of sollicitanten aan te trekken (die vaak op duurzaamheid letten). Zo ga je als werkgever steeds duurzamer reizen.

Zo werkt het

Als werkgever stel je je werknemers een (zakelijk) reisbudget beschikbaar. Declareren gaat automatisch, via de app – en dat bespaart veel tijd voor werknemer en werkgever.

Blijf bereikbaar bij wegwerkzaamheden

Glimble is vaak een handige oplossing bij wegwerkzaamheden in de omgeving van je bedrijf. Werkgevers bieden hun medewerkers via glimble de flexibele mogelijkheid om via het openbaar vervoer te reizen. En ligt juist het spoor er tijdelijk uit? Dan maken je werknemers eenvoudig gebruik van een deelauto of deelfiets.

Uitproberen? Dat kan!

Je kunt glimble uitproberen als bedrijf, bijvoorbeeld met een groepje werknemers. Zo ervaar je direct of deze manier van reizen bevalt. Samen met de mobiliteitsexpert van glimble evalueer je en stuur je bij. Geheel vrijblijvend. Neem hiervoor contact op met de glimble mobiliteitsexpert.

Meer informatie?

Jochem Reintjes, glimble mobiliteitsexpert voor organisaties begrijpt waar u tegenaan loopt en denkt graag op maat met u mee.

Mobiel: 06-82505403

E-mail: jochem.reintjes@arriva.nl