Beste Fietswerkgever van Drenthe


Doet uw werkgever er alles aan om u en uw collega’s op de fiets te krijgen? Nomineer uw werkgever als beste Fietswerkgever van Drenthe en maak kans op een e-bike!

Veel werkgevers in Drenthe stimuleren hun medewerkers om de fiets te pakken. Dat past bij het doel van Drenthe reist Duurzaam: minder, ander en schoner vervoer. We willen deze werkgevers graag in het zonnetje zetten. Daarom gaan we op zoek naar de beste Fietswerkgever van Drenthe.

Beste Fietswerkgever van Nederland

Het landelijk duurzaam mobiliteitsplatform 'Zo Werkt Het' gaat op zoek naar de beste Fietswerkgever van Nederland. Zo ook in de provincie Drenthe, waar via Drenthe reist Duurzaam wordt gewerkt aan meer fietsstimulering, meer reizen via het openbaar vervoer en hybride werken. De beste Fietswerkgever is een werkgever die ervoor zorgt dat medewerkers gemakkelijk en voordelig op de fiets naar hun werk kunnen. Bijvoorbeeld met een kilometervergoeding, belastingvoordelen bij de aanschaf van een fiets, een goede fietsenstalling met laadpalen of douches op het werk. Is uw werkgever de beste Fietswerkgever van Drenthe? Nomineer uw werkgever dan meteen! Dat doet u via deze pagina!