Tweede Hondsrugdag 7 november in Borger


Denk mee over de toekomst van het prachtige landschap van de Hondsrug!

We zijn trots op de unieke identiteit van de Hondsrug. We willen daar zorgvuldig mee omgaan en ontwikkelingen in goede banen gaan leiden. Ons doel daarbij is dat u er fijn kunt wonen, ondernemers de ruimte hebben om te ondernemen en we met elkaar kunnen blijven genieten van de natuur en het bijzondere landschap. Een goede basis daarvoor is een landschapsvisie.

Landschapsvisie voor het zuidelijke deel van het Hondsruggebied

Voor het Drentsche Aa-gebied en het Hunzedal zijn al landschapsvisies gemaakt. Voor het zuidelijk deel van het Hondsruggebied (gelegen in de drie gemeenten Borger-Odoorn, Emmen en Coevorden) ontbreekt nog zo’n visie. Deze wordt gemaakt door Strootman Landschapsarchitecten, in opdracht van de provincie Drenthe. Hoe ziet het landschap van de Hondsrug er in de toekomst uit? Daar denken we graag samen met u over na!

Wilt u ook meedenken? Meld u dan aan voor deze tweede avond!

De bijeenkomst vindt plaats in het Hunebedcentrum in Borger en duurt van 19.30 tot ongeveer 21.30 uur. De gemeenten Borger-Odoorn, Emmen en Coevorden, Strootman Landschapsarchitecten en de provincie Drenthe organiseren deze avond. Samen met inwoners en organisaties in het gebied bekijken we de thema’s en vraagstukken en zoeken we oplossingen voor de opgaven in het landschap.

U kunt zich opgeven via Aanmeldformulier Hondsrugdag (formdesk.com)