Gewoon zo! Drenthe – Energie voor elke beurs

In deze tijd is energie besparen voor veel mensen belangrijk. Speelt dit bij jou ook en zoek je praktische tips om meteen besparingen te realiseren? Of wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Kom dan naar het Gewoon zo! Drenthe - Energie voor elke beurs' op vrijdag 4 november in het Provinciehuis in Assen. Alle inwoners van Drenthe zijn tussen 10.00 en 18.00 uur van harte welkom.

De toegang is gratis, maar meld je wel van tevoren aan met dit formulier.

Om iedereen goed te kunnen helpen, werken we met tijdslots. Kies een tijdslot dat het beste bij jou past.

Wil jij energie besparen, maar weet je nog niet hoe? Kom dan naar de informatiebeurs!

Met:

• praktische tips
  • producten om meteen te besparen
  • informatie over financieren
  • informatie over mogelijke isolatie bij u thuis
  • elk uur kans op een energiebesparend product!

We nemen je tijdens het 'Gewoon zo! Drenthe - Energie voor elke beurs' mee in de wereld van isolatie, korter douchen, kieren dichten en nog veel, veel meer. Je hoort van ondernemers en kennisinstellingen welke besparingen je in jouw thuissituatie meteen kunt doorvoeren. Ook maak je elk uur kans op een kleine energiebesparende maatregel.

Plattegrond

Bekijk de plattegrond om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is:

Meld je aan voor een tijdslot

Meld je aan via dit formulier.

Meer weten over energie besparen, verduurzaming van je woning of wil je bezoek van een energiecoach? Neem contact op met het Drents Energieloket. Drents Energieloket | informatie en onafhankelijk advies

Gewoon Zo! Drenthe - Energie voor elke beurs is een evenement voor alle inwoners van Drenthe. Gewoon Zo! is een campagne van de provincie Drenthe. De website www.gewoonzodrenthe.nl biedt praktische tips om meteen te besparen met kleine maatregelen.