Informatie voor ondernemers


Het coronavirus heeft ook grote impact op de Drentse ondernemers. Hoe kun je in deze tijd je bedrijf continueren? Hoe schakel je om naar online-dienstverlening nu je geen klanten kunt ontvangen? Welke regelingen gelden specifiek voor jou?

Ik Ben Drents Ondernemer: dé vraagbaak voor Drentse ondernemers, organiseert webinars

Om Drentse ondernemers in tijden van corona goed te blijven te helpen organiseert Ik Ben Drents Ondernemer verschillende webinars. Of je nu wilt vergroenen, internationaal zaken wilt doen of je bedrijf juist nú toekomst klaar wilt maken, bij het platform Ik Ben Drents Ondernemer ben je aan het juiste adres. De webinars worden geleid door de adviseurs van Ik Ben Drents Ondernemer en ondersteund door experts uit de verschillende branches. Deelname aan de webinars is gratis. Omdat het aantal deelnemers beperkt is, is aanmelding aanbevolen.

Kijk op de website of volg hen op Twitter, Facebook en LinkedIn.

De adviseurs van Ik Ben Drents Ondernemer staan dagelijks voor u klaar om vragen te beantwoorden, te sparren en of om samen te kijken welke mogelijkheden er voor uw onderneming zijn. U kunt natuurlijk altijd even bellen, dat kan op werkdagen van 08.30 tot 16.30 uur via (0592) 36 55 15. Of stuur een mail met uw vraag naar info@ikbendrentsondernemer.nl Op de website www.ikbendrentsondernemer.nl is bovendien een aparte Corona-pagina gemaakt waar veel informatie over bijvoorbeeld actuele regelingen overzichtelijk bij elkaar staat

We gaan anders om met verleende subsidies

Het kan zijn dat u door het coronavirus een door de provincie gesubsidieerde activiteit uit moet stellen of niet door kunt laten gaan. Lees hier wat u moet doen. De provincie Drenthe spant zich in om u op een praktische manier te helpen. Alles natuurlijk in goed overleg met elkaar. Neem daarom altijd even contact op met uw contactpersoon van de provincie om het goed te regelen.

Facturen

Wij betalen facturen zo snel mogelijk.


Zie ook

Veiligheidsregio Drenthe

Heeft u vragen over de dingen die specifiek over Drenthe gaan? In Drenthe werken de 12 gemeenten en de provincie samen in de Veiligheidsregio Drenthe. We stellen samen richtlijnen op die in heel Drenthe gelden. Bijvoorbeeld over hoe we ondernemers kunnen steunen of hoe de jeugd weer kan sporten. Op de website van de Veiligheidsregio Drenthe vindt u alle actuele informatie.