Coronavirus


Het coronavirus en de maatregelen om verspreiding tegen te gaan raken ons allemaal, ook in de provincie Drenthe. Dit roept veel vragen op bij onze inwoners, ondernemers en toeristen. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze eigen activiteiten en verwijzen wij u door naar informatie van andere organisaties.

ibdo

Ondernemers

Regelingen en webinars: Ik Ben Drents Ondernemer
mjj-20190215-portret-36

Inwoners

Informatie voor inwoners
adobestock_34870028

Subsidies

Hoe gaat de provincie met verleende subsidies om?
provnciehuis3

Bereikbaarheid

Hoe kunt u de provincie Drenthe bereiken?
mjj-natuurlijkpl-7

Snelloketten

Speciale subsidieregelingen i.v.m. het coronavirus

Bijeenkomsten

De provincie organiseert voorlopig alleen digitale bijeenkomsten en evenementen en volgt hierin de richtlijnen van het Kabinet. Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij de provincie of bel met het algemene nummer 0592 36 55 55 of mail naar post@drenthe.nl.

Ik Ben Drents Ondernemer

Als Drents ondernemer kunt u met uw vragen terecht bij Ik Ben Drents Ondernemer. De adviseurs staan dagelijks voor u klaar om vragen te beantwoorden, te sparren en of om samen te kijken welke mogelijkheden er voor uw onderneming zijn.

Zie ook

Voor de actuele informatie over het coronavirus verwijzen wij u direct naar de betrokken instanties

Boodschap Gedeputeerde Staten

"Het gaat erom dat we met z'n allen deze tijden doorstaan. Het gaat dus om #drentenvoorelkaar." Een boodschap van onze commissaris en gedeputeerden aan alle Drenten.

Videoboodschap commissaris van de Koning Jetta Klijnsma

Commissaris van de Koning Jetta Klijnsma heeft een videoboodschap opgenomen om alle inwoners van Drenthe een hart onder de riem te steken: “Zorg goed voor de mensen om u heen én voor uzelf. Samen zijn we sterker en komen we deze moeilijke tijd door’.